Gåsmiddag

Möllebacken 

Restaurang & Café sedan 1912

Gåsamiddag

Mysfaktorn på Möllebacken är mycket hög och Mårten Gås kommer på besök! Det är en stor glädje att kunna erbjuda en härlig gåsamiddag i äkta Skånsk miljö, mitt i Helsingborg centrum!


Utvalda Fredagar & Lördagar kommer vi erbjuda en underbar gåsamiddag med svartsoppa, gås med tillbehör & den klassiska äpplekakan.

Allt görs naturligvis från grunden i Möllebackens egna kök.


Begränsat antal platser, passa på att boka bord på 042 - 12 72 75 för en upplevelse ni inte vill missa!

Fullständiga rättigheter!

Pris: 445 kr / personDetta serveras


En traditionell gåsamiddag med alla tillbehör är en riktig festmåltid, ett gåsagille rätt och slätt. Innan den gyllenbruna gåsen serveras med alla passande tillbehör avnjuts en rykande het svartsoppa. Soppan är en mustig anrättning gjord på gåsblod kryddad med nejlikor, ingefära, kryddpeppar och en försvarlig skvätt konjak.


Gåsen äts sedan med kokta äppelklyftor, katrinplommon, kokt potatis, brysselkål, rödkål och en fyllig sås. Äppelkaka med vaniljsås är den givna efterrätten till Mårten gås.

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................

Möllebacken Restaurang & Café Bergaliden 11

25223 Helsingborg


Tel. 042 - 12 72 75

E-mail: info@mollebacken.com