Fest & Event

 Möllebacken 

Restaurang & Café

sedan 1912

Fest & Event

Bröllop, födelsedag, studentfest, konferens, kick-off, kundkväll? Oavsett anledning så kan vi erbjuda evenemang i en makalöst vacker miljö med en svårslagen utsikt. Det kan vara stora och små evenemang, inomhus som utomhus, med eller utan mat, allt efter era behov. 


Vi kan bland annat erbjuda:


- Upp till 50 sittplatser inomhus i lokal 1

- Upp till 40 sittplatser inomhus i lokal 2

- Upp till 150 sittplatser utomhus (bord och stolar). Skulle behovet vara ännu större, kan vi ordna det också


- Stora parasoller

- Partytält 6 x 10/12 mI och med att vi har många olika inomhusalternativ samt stor trädgård, kan man på ett enkelt sätt avskilja ett stort antal personer till smågrupper, både inomhus men också utomhus, t.ex. om ni är ett företag som vill ha grupparbeten, lekar och andra aktiviteter på många olika ytor.Vi bakar/lagar (allt bakas/lagas från grunden):


- Förrätter

- Varmrätter

- Efterrätter

- Tårtor 


Vi är glada om vi kan hjälpa till samt hitta lösningar på just Er önskan, så tveka inte med att kontakta oss med era funderingar på:


info@mollebacken.com


40 år
Möllebacken 2
fest1
fest2

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................

Möllebacken Restaurang & Café Bergaliden 11

25223 Helsingborg


Tel. 042 - 12 72 75

E-mail: info@mollebacken.com